. . . RUST in de CHAOS !!

Freedive YOGA workshop 29 September 2015


Ademhalings workshop voor vrijduikers, sporters en ge├»nteresseerden in gezondheid en ademhaling. 29 September zaal De Keyt te 3272 Messelbroek. In samenwerking met NELOS , Amykos, Scylla diving en BLOSO.   LEES MEER ....


De Ademhaling is ons belangrijkste instrument om te freediven, sporten en te bewegen. Dankzij recent wetenschappelijk onderzoek en uit vele ervaringen van freedivers en yogi's weten we nu dat de adem niet alleen onze gasuitwisseling dient. Ook onze hartslag, mentale en emotionele mogelijkheden, onze ontspanning, onze spijsvertering, ... en vele andere systemen in het lichaam kunnen bestuurd worden door een bewuste ademhaling.

In deze Freedive Yoga workshop maak je kennis met de technieken, eigenschappen en voordelen van bewust ademhalen. We maken gebruik van eenvoudige oefeningen en tips die je meteen van pas zullen komen in het water en in de stress van het dagelijkse leven. Maak je geen zorgen je hoeft je benen niet in je nek te leggen. Freedive yoga is speciaal samengesteld voor vrijduikers en voor geïnteresseerden in mentale performance trainingen.
Breng je matje mee, deze workshop is zowel praktisch als theoretisch. Het is een 'droge' training. Je hoeft dus geen zwem/duikkledij mee te brengen.

De begeleiding is in handen van Bart Vanderbruggen (www.yogametbart.be) recent freediver, fervent 'ademhaler', yogadocent en mental performance trainer.

Duur +/-2u
Plaats Wezemberg zwembad
Tijd dinsdag 29 september 19u30
inschrijven stuur een mailtje
prijs: gratis voor deelnemers aan de freedive opleiding van Nelos
          5 EURO voor leden Amykos en Scylla duikclubs
          10 EURO voor andere deelnemers
         

En niet vergeten Lachen is ook bewust ademen!

tot dinsdag 29 september of tot in het water.William Trubridge - Freediver from The Avant/Garde Diaries on Vimeo.