. . . RUST in de CHAOS !!

"TERUG SLAPEN!" mindful slaapcursus op 4 maandagavonden

Vervolgcursus wegens groot succes van de CM infoavond over 'slapen':

'Terug slapen' is een korte, krachtige mindfull slaaptrainingscursus gespreid over 4 maandagavonden.

Op 4 weken tijd leer je door ademhalingstechnieken en mindfull-oefeningen makkelijk inslapen en rustiger doorslapen.  

Lees meer en schrijf je snel in ...


Wat ook je medische toestand is, wat ook je klachten zijn een goede nachtrust is nodig voor het opladen van je batterijen en je gezondheid. Dat weet iedereen maar...wat kan je nog meer doen buiten een goed bed kopen en een mooie kamer hebben?


  • Wist je dat er relaxatie technieken bestaan die je slaapgedrag kunnen be├»nvloeden? 
  • Wist je dat je makkelijker inslaapt met enkele speciale ademhalingsoefeningen?
  • Wist je dat er eenvoudige oefeningen bestaan die je slapeloze nachten kunnen verminderen?  


Recente ontwikkelingen in de wetenschap hebben het nut bewezen van relaxatie-, ademhaling- en mindfull relaxatie technieken bij slaapproblemen. 

Bart Vanderbruggen, yoga-mindfulleraar en ademcoach, leert je op 4 maandagavonden de basis adem technieken en oefeningen om rustig in te slapen en te blijven slapen. Een mindfull slaaptraining zonder medicijnen, schadelijke bijwerkingen of extra slaapkamerkosten.   • Les 1 op 18 januari: geheimen van slapen en mentale rust. Je eerste slaapoefeningen
  • Les 2 op 25 januari: Goed slapen is ademen en bewegen. Uitdiepen van je slaaptraining
  • Les 3 op 1 februari: voeding, geur en omgevingsfactoren. Meten van de eerste resultaten en bijsturing van je slaaptraining
  • Les 4 op 8 februari: verbetering van je slaap en je gezondheid voor de rest van je leven. Opstellen van je eigen oefenprogramma, slaap- en gezondheidsrituelen.   


Voor wie:
Deze korte intensieve cursus is geschikt voor rusteloze slapers, mensen met slaaponderbreking, slaapapneu, slaapstoornissen door fysieke of mentale beperkingen en voor iedereen die zelf zijn gezondheid in de hand wil nemen.

Al de oefeningen en technieken uitgelegd in deze cursus zijn toegankelijk, veilig, en eenvoudig zelf uit te voeren. Je gaat er alleen maar beter van slapen! 

Heb je ernstige fysieke of mentale beperkingen of klachten vraag dan eerst advies aan je arts of specialist. Bij twijfel neem gerust samen met je arts contact met ons op, we werken vaak samen met huisartsen of specialisten.Wanneer: Deze lessen gaan door op maandagavonden 18 januari, 25 januari, 1 februari en 8 februari van telkens van 20u00 tot 22u00.

Prijs: 65 EURO voor de 4 lesavonden + cursus materiaal. 
Invullen van attesten voor korting van uw ziekenfonds is mogelijk.

Plaats: Zaal 'De keyt' Messelbroek-Scherpenheuvel (zaal onder voorbehoud)

Inschrijven: Doe je via het inschrijfformulier hieronder: Klik op het inschrijvingsformulier, print het, vul het in en mail het hier.  
Je kan ons hier ook gewone mail sturen met jouw inschrijf-antwoorden.

Lukt het niet of heb je vragen, bel ons dan op 0499 77 33 30.
Wees er snel bij de plaatsen zijn beperkt. 


Inschrijf formulier: