. . . RUST in de CHAOS !!

ZOMER 2016 speciale editie zuurstof op zondag

"ontdekken is groeien"
Initiatie in Freediving en Outdoor Yoga


Extra lange zomerworkshop over je ademhaling, je relaxatie en je mogelijkheden. Een echte ervaring die gaat over angst, willen en kunnen! Jezelf en je grenzen leren kennen? Jezelf terug leren voelen? Schrik van het water? dan is het tijd om deel te nemen.

Toegankelijk voor iedereen die open staat voor natte en droge gezondheids oefeningen. Zeer geschikt voor sportievelingen die hun capaciteiten willen vergroten, mensen met (water)vrees en stress ... en voor iedereen die houdt van ontdekkingen die je ogen openen!


Deel 1 Breathe Up: 8u00 tot 9u30
In het eerste deel komen voorbereidende oefeningen aan bod: rekkingen, strekkingen, je ademhalings apparaat en je ingesteldheid. Deze oefeningen voeren we uit in de frisse ochtendlucht.

Deel 2 Immersion (wateryoga-freedive) 9u45 - 10u30
Speciale ademhalingsoefeningen leren ons om rust te bewaren, te genieten van gewichtsloosheid en om gaan met koude of warmte. We leren om onze adem veilig in te houden onder water en onze grenzen te ontdekken Je leert de basis veiligheidstechnieken die ooit je leven kunnen redden... ook boven water!!

Deel 3 Breathe down: 10u30 tot ...
Relaxatiemoment en nagenieten op het strand                                                                      en van de zon.


Plaats: we komen samen aan de ingang van Provinciedomein Halve maan te Diest.
Data en uur: Zondag 24 juli en/of Zondag 21 aug. verzamelen om 7u45!!
Prijs: 10 EURO per editie, ter plekke te betalen.
Mee te brengen: zwemkledij, grote badhanddoek, zwembrilletje of duikbril met neus.

Inschrijven doe je via het digitale formulier op deze webpagina rechts of je stuurt een mail naar yogametbart(apenstaartje)gmail(punt)com. Enkel mensen die ingeschreven zijn kunnen deelnemen.