. . . RUST in de CHAOS !!

Reunieles Shiatsu-Relaxcoach-massage

Reuniëles voor oud cursisten:
Shiatsu – RelaxCoach – Relaxatielessen – Meesters in Massage – Relaxcafe – Massage Superdagen – Voetreflex cursussen…  


Beste,

Als je dit bericht verder leest heb je in het verleden één van de bovenstaande lessen of cursussen les met mij gevolgd. Met veel plezier heb ik je toen beter leren aanraken, voelen, ademen, masseren, … 

Hopelijk geef je nog regelmatig aandacht aan jezelf en anderen met de technieken en gezonheidsprincipes die je toen ontdekte en inoefende.

Graag nodig ik je uit voor een Reünie-les samen met alle deelnemers uit deze cursussen uit het verleden. Waarom? … Zoveel jaren later ben je gerijpt in je techniek of (levens)ervaring en ik ook. Nog een keer samen komen wordt dan een waardevol moment. 

De reünieles wordt een ontspannende relaxatie avond met manuele technieken die je oude kennis terug activeren en verrijken. Tijdens deze les krijg je meteen een initiatie in nieuwe technieken. Bovendien wil ik jullie graag ontvangen in mijn nieuwe les- en behandelruimte in Testelt.

Misschien ontstaat er bij jou zelfs een hernieuwde ‘goesting’ om samen nog een ander stuk van de weg te ontdekken.

Zijn dit genoeg redenen voor jou om in te schrijven dan ben je van harte welkom op de Reünieles met mij op vrijdagavond 9 december. We starten om 19u en eindigen om 23u00.

Het programma ziet er als volgt uit:
19u00: ontvangst en welkomst woordje
19u30: start les met thee moment
22u30: initiatie
23u00: einde

De bijdrage voor deze avond is 20 EURO, ter plaatse te voldoen.
Inschrijven is noodzakelijk, je krijgt een bevestiging als je ingeschreven bent. Dit is een gesloten les op uitnodiging maar ken je echter nog iemand van de lessen die ik vergeten ben en geen uitnodiging kreeg dan mag je mij dat altijd laten weten en de uitnodiging doorsturen.

Ik ontvang jullie van harte!

Ontspannen groet,

Bart