. . . RUST in de CHAOS !!

Nieuwjaars FIK-FAK workshop 4 januari 2017


Deze Fikfak namiddag is voor kleine mensen: 
Die moeders, vaders, oma’s of vrienden hebben wat masssage, slagerij en plagerij nodig. Rondspringen, dansen, wroeten en lachen, trekken duwen en meer van die gevaarlijke spelletjes. Kun je de woeste stier of wilde aap in hen naar boven halen? Kun je ze in slaap wiegen of ze vuurspuwend wakker maken? Moe en voldaan ga je naar huis, klaar om op school beter vrienden te maken en minder schrik in het donker te hebben.

Deze fikfak workshop is ook voor de grote mensen: 
De kleine mensen zullen je terug leren lachen, bewegen en genieten.  Veel ‘huidhonger’? Geen probleem dat lossen we deze namiddag op. Angst voor contact? Dit is de ideale cursus voor jou! Haal het innerlijke spelen en de spontaniteit terug naar boven. Herontdek je energiebron! Laat je meevoeren door specialisten in genieten en dat in de mooie natuur van het Webbekoms broek.

Dit is een echte antistress cursus. 1 FIK FAK namiddag = 1 week strandvakantie! 
Leer terug spelen en verminder de kans op burnout, depressie en slecht humeur met ±70%


De begeleiding is in handen van meester ambetator/inspirator Bart Vanderbruggen. Hij is thuis in Play-fight, massage, bodypercussion, ijszwemmen, freediving en heel veel andere gevaarlijke dingen...


Dagelijks tovert hij mensen terug met de voeten op de grond en leert ze terug vliegen van plezier en geluk.

Programma:


voorgerecht van plagerijtjes en slagerijtjes, roepers en snoepers, 

Tussengerecht soep van hete adem

Als hoofdgerecht, gefileerde volwassenen op chinese wijze, apenhersentjes voor iedereen en gerekte armen en benen


Dessert massagio


Deelnemen? Je mag ook alleen deelnemen, zowel als kind als volwassene.
Schrijf je in per mail via yogametbart(at)gmail(punt)com of via het invulvak rechts op deze website. bellen kan ook 0499 77 33 30 (voor de start van de kerstvakantie)

Benodigdheden: goed humeur, losse kledij die een beetje vuil mag worden, een blinddoek, een yoga matje of slaapzak en een kussen.

Locatie: In de natuurtuin en de grote zaal van het Natuurcentrum webbekoms broek 3290 Diest (naast Provinciaal domein Halve Maan)

Datum en uur: woensdag 4 januari 2017 start om 14u00 einde omstreeks 17u00

Prijs ter plekke te betalen: 5 EURO voor -12 jaar // 10 EURO vanaf 12 jaar.