. . . RUST in de CHAOS !!

Rode Cursusdag zondag 28 Mei


Van de grootste boom tot een kleine atoom, alles is onderhevig aan ritmes en golven van trillingen.
Leer emotionele of fysieke spanningen losmaken in spieren, bindweefsels, organen en zenuwpunten.

Bewegen, schudden, dansen, roffelen, tokkelen, strijken, rillen, ritmes... van zware slagen tot onmerkbare tikjes... Ontdek op deze cursusdag de diepgaande en unieke werking van 'Bodypercussion' en 'Strikes'.
Deze werkwijzen behoren tot de oudste gezondheidstechnieken die de mens kent. Ooit gedacht dat een schouderklop of een schuddende streling zoveel teweeg zou brengen? In deze cursusdag ontdek je waarom.


 • Leer een geblokkeerd lichaam of vastgelopen gedachten en emoties beïnvloeden tot een vlotte, soepele, groeiende gezondheid. Situaties van stilstand zoals angst en depressie of pijn en verkramping worden aangepakt zonder therapie of medicatie.  • Je ontdekt welke aandacht nodig is om deze technieken veilig uit te voeren. En je krijgt de mogelijkheid om verder uit te diepen.


Spontane, heerlijke bewegingen en bevrijdende massagetoetsen ontstaan uit juiste timing, vrijheid, en aandacht.
Een cursusdag voor iedereen die interesse heeft in de massage, ontspanning, helen en  in het loszetten van emotionele of fysieke spanningen in je spieren, bindweefsel, organen en zenuwpunten.Wat mag je van deze cursusdag verwachten:


 • We starten de dag fris en met veel zuurstof, voor de vroege vogels is er eerst een outdoor yoga moment waar we de energie van de dag spelenderwijs op gang trekken. Lees hier om meer te weten over dit deel.
 • Thee en ontbijtkoekje
 • Om 9u30 wordt je verwacht in De Rode praktijkruimte voor het eerste deel van deze workshop: hier ontdek je je eigen mogelijkheden en de eigenschappen om ruimte te maken voor zuivering, ontspanning genezing via ritmes en strikes. Dat doen we met individuele oefeningen en uitleg over je hersen- en lichaamswerking.
 • Lunch
 • In het derde deel leer je ruimte te maken voor verschillende ritme technieken en strikes , leer je de basis van vormloos en spontaan manueel werk, leer je hoe je verschillende technieken kan laten ontstaan in je handen.Voor wie?


 • Als therapeut is het een verrijking van de technieken die je al in huis hebt. Het is een waardevolle aanvulling op een medische behandeling.

 • In je gezin of vriendenkring wordt het een krachtige hulp in moeilijke dagen. Uiteraard nemen je handelingen niet de plaats in van een medische behandeling, ze zijn wel stevige duw in de rug van je gezondheid.


Nog nooit iemand aangeraakt?


 • Je ontplooit nieuwe spontane manieren om jezelf en je familie, vrienden of patiënten te koesteren. Je nieuw ontwikkelde gave kan je gebruiken als verlichting van pijn en stress, als stimulering van genezingsprocessen, stillen van huishonger en emotionele pijnen of gewoon een speels contactmoment van de week. Nooit iemand aangeraakt of gemasseerd? Na deze dag leg je met vertrouwen iemand in je handen.
Je maakt kennis en zet je eerste stappen met de helende technieken van De Rode Praktijk.
Praktische wenken:

 • Datum: ZONDAG 28 mei 2017 
 • Prijs: 80 EURO voor de hele dag, 
 • Lunch en eten: Wij voorzien thee, water en lekkere groenten soep, jij zorgt voor je boterhammen bij de soep.
 • Benodigdheden: Draag losse kledij,  breng een dik deken en zitkussen mee. Misschien is een notitieboekje handig. Maquillage, parfum en juwelen laat je best thuis.
 • Locatie: Praktijkhuis Rode 68.  Adres Rode 68, 3272  Testelt (Scherpenheuvel-Zichem), we starten met zuurstof op zondag om 8u00 Locatie Webbekoms broek, Natuurcentrum naast Provinciedomein de Halve Maan in Diest.
 • We starten om 8u00 en eindigen om 16u30

Inschrijven doe je per mail naar yogametbart(at)gmail(punt)com of via het invulvenster rechts op de website pagina van www.yogametbart.be


Zin in meer na deze dag? 

Volgde je met plezier een cursusdag van Praktijk & Trainingscentrum Rode68 dan kan je elke maandagavond terecht om te komen oefenen en bijleren in de Open Praktijk & Studie tussen 18u30 en 21u30. Het oefenen gebeurt met bezoekers van de Open praktijk en onder begeleiding van de lesgever.

Praktijk & Trainingscentrum Rode68 organiseert regelmatig andere cursusdagen die je vrij kan volgen. We houden je tijdig op de hoogte. Stuur ons een mailtje of vul het contactvenster in op deze pagina rechtsboven.