Yoga voor sporters en vrijduikers workshop 23 januari 2018


Speciale diepgaande les over ademhaling en Yoga voor vrijduikers, sporters en ge├»nteresseerden in gezondheid en ademhaling. 

Dinsdag 23 januari 2018  in zaal concordia 3272 Testelt. In samenwerking met NELOS , Amykos, Scylla diving en BLOSO.   LEES MEER ...

De Ademhaling is ons belangrijkste instrument om te Freediven, te sporten en te bewegen. Dankzij recent wetenschappelijk onderzoek en uit vele ervaringen van freedivers en yogi's weten we nu dat de adem niet alleen onze gasuitwisseling dient. Ook onze hartslag, mentale en emotionele mogelijkheden, onze ontspanning, onze spijsvertering, ... en vele andere systemen in het lichaam kunnen bestuurd worden door een bewuste ademhaling.


In deze Freedive Yoga workshop maak je kennis met de technieken, yoga-oefeningen eigenschappen en voordelen van bewust ademhalen. We maken gebruik van eenvoudige oefeningen en tips die je meteen van pas zullen komen in het water en in de stress van het dagelijkse leven.

Maak je geen zorgen je hoeft je benen niet in je nek te leggen. Freedive yoga is speciaal samengesteld voor vrijduikers en voor alle geïnteresseerden op het droge. Vooral diegenen die met stress en spanningen te kampen hebben.
Breng je matje mee, deze workshop is zowel praktisch als theoretisch. Het is een 'droge' training. Je hoeft dus geen zwem/duikkledij mee te brengen.

De begeleiding is in handen van Bart Vanderbruggen (www.yogametbart.be) freediver, fervent 'ademhaler', yogadocent en GUP trainer.

Duur +/-2u
Plaats zaal 'concordia' 3272 Testelt (feestzaal achter de kerk)
Tijd dinsdag 23 januari 19u30 - 22u30
inschrijven stuur een mailtje
prijs: vrije bijdrage vanaf 1 EURO 
       

En niet vergeten Lachen is ook bewust ademen!

tot dinsdag 23 januari of tot in het water!


William Trubridge - Freediver from The Avant/Garde Diaries on Vimeo.