ZUURSTOF op ZONDAG

Zondagochtend buiten in de natuur. Laad je batterijen op voor de week die komt. Verfris je geest en lichaam met verse zuurstof...

Gratis Gezondheidsworkshop. AdemGym en ochtendglorieuze yoga in de natuur!! 

Elke laatste zondag van de maanden en in de zomervakantie enkel op 30 juni en 25 aug. Om 8 u s'ochtends kom je briesen en snuiven van de ochtendlucht, trappen in verse dauwdruppels en genieten van de natuur. 1 uur lang doen we s'ochtends 'outdoor' ademhalings- en energieoefeningen, op blote voeten! Daar krijg je het warm van en laden je batterijen op.

Als het regent genieten we net als een plantje van het verse water. Als het vriest leren we het opwarmen en opladen van vuur binnen in onszelf! Als de ochtendzon doorbreekt laten we ons kietelen door de stralen. En ...we vergeten zeker niet te lachen ... want dat is ook ademen!


Chi gong, Kungfu, Tai chi, Adem-Gym, Yoga, freediving, ijstraining ...

... al deze gezondheidstechnieken hebben hun oorsprong in de natuur. Met deze Zuurstof op Zondag oefeningen maak je kennis met de     basisprincipes van deze technieken.  Resultaat: een  gezonde ademhaling, volle batterijen en een frisse geest.


 Voor iedereen toegankelijk!!  Iedereen ademt en   beweegt volgens zijn/haar mogelijkheden. • Ideale vóór-opwarming voor sporters (zij kunnen meteen het bos in en hun trainingen afwerken)
 • Ideaal voor mensen die te kampen hebben met stress, depressie of oververmoeidheid.
 • Perfect voor mensen die graag 'helemaal' genieten van de natuur.


  Heeft een deugdzaam effect bij: stijfheid, spierpijn, ademhalingsbeperkingen, een downgevoel, vermoeidheid, ...

  Kom zondagochtend gratis je dosis energie en zuurstof halen. Helemaal opgeladen kan je weer naar huis. Je conditie gaat ongemerkt verbeteren. Op een veilige manier wordt je sterker en je kan beter slapen. Je concentratie vermogen stijgt.


  Wat breng ik mee?

  Zorg voor een aangepaste kledij die makkelijk zit en beweegt. Breng altijd een handdoek mee en een paar sokken die vuil mogen worden. Reken op 1 uur buiten in de natuur bewegen en ademen

  Wat kost het?

  het is GRATIS. Je moet je alleen even registreren via het invulformulier in de rechterkolom van deze website of ons een mailtje sturen met bevestiging van je deelname (klik op de link voor ons emailadres)

  Waar en wanneer is het?

  Diest Webbekomsbroek, parking provinciaal domein Halve maan , ingang bezoekerscentrum natuurgebied webbekoms broek.


  Vind je het niet? Dan kan je ons altijd contacteren:  0499 77 33 30
  Als je je email adres in de rechterkolom van deze website invult dan blijf je op de hoogte van nieuwe gezondheidsinformatie en lessen. Je kan ons altijd mailen (klik hier)