Freedive Yogaworkshop voor jonge helden.

Into the blue!

foto Geran De klerk

Voor 8 tot 15 jarigen: Tijdens de workshop leer je hoe je moet ontspannen, goed ademen, en gebruik maken van je lichaam om makkelijk je schrik, stress, frustratie en zenuwen onder controle te houden.

Maak je op een speelse manier kennis met technieken om je ademhaling, je lichaam en je gedachten te leren beheren. De eerste workshop avond is een droge training in de yogazaal. Voor we in het water gaan is er een 'droge training' op de rand van het zwembad met enkele oefeningen en basisbegrippen, daarna gaan we in- en onderwater.

foto Emma Peillex

Voor wie?


Last van jezelf of van je ouders? Schrik om te mislukken of schrik onder water? Spanning in je buik of in je hoofd? problemen met je ademhaling of met prestaties? Dompel je dan onder in deze workshop en leer alles over je zelf!

Ook waterratten, ouders en volwassenen met interesse kunnen deelnemen aan deze workshop. Maar de taal die we spreken is van jonge helden.

Data en locatie:Vrijdagavond 8 november van 21u00 tot 22u30 Zwembad van Aarschot Demervallei.(3200)foto Kyle Glenn


Wat breng je mee:


Een yogamatje zwembadkledij, grote strandhanddoek, duikbril of zwembrilletje met neusklem.Inschrijven en kosten:


De workshop met twee lesavonden en inkom zwembad kost 20 EURO. Je bent ingeschreven als je  ons een mailtje stuurt met je naam en freedive yogaworkshop. We verzamelen aan de trap in het zwembad van Aarschot, daar reken je eerst af en gaan we samen binnen.