Freedive-Yoga workshop voor jonge helden.

In to the blue!

foto Geran De klerk

Voor 8 tot 15 jarigen: Tijdens de workshop leer je hoe je moet ontspannen, goed ademen, en gebruik maken van je lichaam om makkelijk je schrik, stress, frustratie en zenuwen onder controle te houden.

Tijdens twee avonden maak je op een speelse manier kennis met technieken om je ademhaling, je lichaam en je gedachten te leren beheren. De eerste workshop avond is een droge training in de yogazaal. De tweede avond is een 'natte' training in het zwembad onder water.
foto Emma Peillex

Voor wie?


Last van jezelf of van je ouders? Schrik om te mislukken of schrik onder water? Spanning in je buik of in je hoofd? problemen met je ademhaling of met prestaties? Dompel je dan onder in deze workshop en leer alles over je zelf!

Ook waterratten en volwassenen met interesse kunnen deelnemen aan deze workshop. Maar de taal die we spreken is van jonge helden.

Data en locatie:1e les op dinsdagavond 4 november van 19U30 tot 22u00 Yogazaal RODE 68 TESTELT (3272)

2e les op vrijdagavond 8 november van 20u30 tot 22u00 Zwembad van Aarschot Demervallei.(3200)foto Kyle Glenn


Wat breng je mee:


1e les een yogamatje en dekentje en je draagt soepele makkelijk zittende sportkledij.
2e les zwembadkledij, grote strandhanddoek, duikbril of zwembrilletje met neusklem.Inschrijven en kosten:


De workshop met twee lesavonden en inkom zwembad kost 40 EURO. Je bent ingeschreven als je het bedrag betaalt via een overschrijving op rek nr: BE05 9731 1340 6875 en ons een mailtje stuurt met je naam en freedive yogaworkshop.