VIBRATIONS dinsdagavond 3 DEC.

In deze editie ben je in internationale  handen. Twee masters of bodywork en één klankmeester verenigen de krachten op deze stille winteravond.

Rust&Lig XL concert: leg je ontspannen neer en laat je meevoeren door helende klanken, ritmes en pareltjes van aanrakingen.

De reis van vanavond brengt je naar rust, 'stillness' en inzichten over je lijf en je leven.

In deze editie is er een unieke samenwerking tussen enkele speciale internationale gastdocenten:


  • Internationale Oceanic Tantsu leraar en beweging/bodywork expert Fabrizio Dalle Piane komt met zijn geschoolde handen en scherpe gevoel, intuïtieve juweeltjes van massage uitzetten bij de deelnemers. Hij werkt en leeft in Milaan, maar geeft les over de hele wereld. Hij zette watsu-Tantsu explorer paths(water shiatsu) en oceanic somatics mee op de kaart. www.fabriziodallepiane.com  • Opnieuw is klankmeester Gerrit 'Changing man' Maris van de partij. Hij brengt met zijn prachtige instrumenten, zijn gewijde drums en klankschalen veranderingen teweeg die je niet meer vergeet. Zuid-Amerikaanse Sjamanen noemen hem 'Changing man' en Gerrit Maris van www.soundbus.be en www.huisinharmonie.be doet die naam alle eer aan. 
  • De begeleiding van de avond is in veilige handen van Bart 'Parels van Aanrakingen' Vanderbruggen. Hij is meester in 'verbinden' en 'overbruggen'. Hij breng de ritmes, klanken, en aanrakingen samen.  Soms is er maar één aanraking of één klank nodig die de juiste snaar raakt! Maar dat is dan wel een pareltje van een aanraking. www.yogametbart.be of www.yogadiest.be


Hoe gaat een Vibrations avond in zijn werk?


Je ligt op je eigen comfortabele matje en onder je lekker warme dekentje. Jij hoeft niets te doen! Alleen ademen, voelen, luisteren, loslaten... Wij doen de rest! Heerlijk dus.

Voor je inschrijft denk even na over het thema van jouw vibrations-reis. 
Tijdens deze avond worden onvergetelijke momenten van rust en inzichten voor jou geboren.


Prijs 30 Euro PP
Locatie Elcerlyc zaal Begijnhof Diest.
We starten stipt om 19u30.  KOM DUS 15 MIN EERDER! Het einde is voorzien wanneer er niets meer te spelen valt. (reken ten minste tot 22u00)

Dit is een gesloten evenement. Enkel op inschrijving! 
Neem contact op met Bart via www.yogametbart.be of stuur een mailtje yogametbart@gmail.com
Schrijf je snel in de plaatsen zijn beperkt! Enkel als je een bevestigingsmailtje terug krijgt ben je ingeschreven.
De betaling gebeurt (liefst gepast) contant, ter plekke. Kom 15 minuten eerder om je te installeren en af te rekenen.