BROYOGA met BartEuh maar... Interne doping? Is dat legaal en wat is dat dan? 


Ja het is legaal, want je werkt zonder illegale toevoegingen van buitenaf. Enkel met de chemie uit je eigen lichaam. Door je ademhaling en beweging kan je invloed uitoefenen op het chemische en hormonale processen in het lichaam. Daardoor ook op het mentale en emotionele processen in je hoofd. En dat is ondertussen wetenschappelijk bewezen!

Je krijgt meer controle over je lichaam en geest, Je ontwikkelt betere focus en fysieke preformance waardoor je efficiënter gaat trainen. Je ontwikkelt ‘FLOW'.

Hoe doen we dat?


Door  "No nonsens, No Mambo Jambo" yoga.
  • Pure mannen yoga houdingen, 
  • freedive ademhalingswerk 
  • Slow-fight meditation. 
  • ... en een BOM aan nuttige informatie over interne doping voor gewone en ongewone mannen!


De oefeningen zijn stuk voor stuk intelligente houdingen en bewegingen die je aandacht, ademhaling en kracht gelijktijdig uitdagen. Ze verbeteren je conditionele en metabolische vermogen. 'Highly effective conditioning' noemt men dat. Sporters keren terug naar hun trainers en gaan efficiënter trainen en presteren. Voor niet-sporters is dit een nieuwe 'conditie opbouwer' die nooit eerder gezien resultaat geeft in de vorm van een sterker lichaam en een stabiele 'mind'.

Ik vraag in de les je absolute mentale focus, je complete ademhaling en volledige lichaamskracht.  Als je daar een sterke ketting van maakt tijdens de les, dan zal je hier rust, energie, focus, zelfkennis en verbetering in herstel en recuperatie vinden.

Na de BroYoga ben je klaar voor het weekend of klaar en gefocust voor je training/wedstrijden.


Ready to play game ANYTIME
and become a BETTER LOVER too! 

dat is onze slogan.


De les is in handen van Bart (yogametbart) Vanderbruggen uit Scherpenheuvel. Hij is freediver en yogi, getraind in Hatha, Iyengar-evolution, Viniyoga, flow en Kundalini yoga.
Voor wie? Wielrenner, freediver, triatleet, stressy workaholic, stijve hark, bankhanger of MMA fighter, ... Alle niveau's zijn welkom, we passen de oefening, houding en informatie aan zodat je een goeie les hebt.

Wanneer? Vanaf Februari 2020 Elke vrijdag om 19U00 tot 20u15 (niet in de schoolvakanties)
vrijdag 24 januari is er een gratis proefles, stuur een berichtje via deze site als je wil komen of schrijf je in via deze link.

Waar: AARSCHOT: Adyogini yogastudio, Martelarenstraat 43
Parkeren doe je makkelijk op de grote parking Demervallei de studio is op 5 wandelafstand in het centrum van Aarschot.

Prijs en inschrijven
  • TRY OUT 4 beurtenkaart 55 EURO (10 weken geldig)
  • 10 beurtenkaart: 120 EURO (20 weken geldig)
  • 1 les apart volgen kost 15 EURO

Inschrijven en betalen doe je vooraf online VIA DEZE LINK: (zoek de les op vrijdag en boek!) 

See you on the mat Bro!
PS we discrimineren niet: vrouwen die zich absoluut geroepen voelen in deze les zijn natuurlijk ook welkom.


Nog niet genoeg na deze les en klaar voor dieper onderzoek? Dan is er de BroYoga verdieping:
 een freedive training onderwater in het zwembad van Aarschot. Onderwater bestaan er geen truckjes meer als je je adem inhoudt. 30 meter diep duiken zonder flessen, 4 minuten lang stil onderwater liggen en ontspannen of 3 zwembadlengtes onderwater zwemmen op één ademhaling vergt kalmte, ademhalingsvermogen, focus en kennis van je eigen lichaam. Daar trainen we op in de freedive training. BroYoga is een goede voorbereiding. (stuur me een berichtje of schrijf eerst in voor een Bro-Yogales met Bart)