Breathe-UP BROYOGA met BartEuh maar... Interne doping? Is dat legaal en wat is dat dan? 


Ja het is legaal, want je werkt zonder illegale toevoegingen van buitenaf. Enkel met de chemie uit je eigen lichaam. Door je ademhaling en beweging kan je invloed uitoefenen op het chemische en hormonale processen in het lichaam. Daardoor ook op het mentale en emotionele processen in je hoofd. En dat is ondertussen wetenschappelijk bewezen!

Je krijgt meer controle over je lichaam en geest, Je ontwikkelt betere focus en fysieke performance waardoor je efficiënter gaat trainen. Je ontwikkelt ‘FLOW'.
CO2 tolerantie verhoging
O2 opname verhoging

Hoe doen we dat?


Door  "No nonsens, No Mambo Jambo" yoga.
  • Pure mannen yoga houdingen, 
  • freedive ademhalingswerk 
  • Weefselversoepeling, en versterking.
  • ... en een BOM aan nuttige informatie over interne doping voor gewone en ongewone mannen!


De oefeningen zijn stuk voor stuk intelligente houdingen en bewegingen die je aandacht, ademhaling en kracht gelijktijdig uitdagen. Ze verbeteren je conditionele en metabolische vermogen. 'Highly effective conditioning' noemt men dat. Sporters keren terug naar hun trainers en gaan efficiënter trainen en presteren. Voor niet-sporters is dit een nieuwe 'conditie opbouwer' die nooit eerder gezien resultaat geeft in de vorm van een sterker lichaam en een stabiele 'mind'.

Ik vraag in de les je absolute mentale focus, je complete ademhaling en volledige lichaamskracht.  Als je daar een sterke ketting van maakt tijdens de les, dan zal je hier rust, energie, focus, zelfkennis en verbetering in herstel en recuperatie vinden.

Na de BroYoga ben je klaar voor het weekend of klaar en gefocust voor je training/wedstrijden.


Ready to play game ANYTIME
and become a BETTER LOVER too! 

dat is onze slogan.


De les is in handen van Bart (yogametbart) Vanderbruggen uit Scherpenheuvel. Hij is freediver en yogi, getraind in Hatha, Iyengar-evolution, Viniyoga, flow en Kundalini yoga.
Voor wie? Wielrenner, freediver, triatleet, stressy workaholic, stijve hark, bankhanger of MMA fighter, ... Alle niveau's zijn welkom, we passen de oefening, houding en informatie aan zodat je een goeie les hebt.

Wanneer? Vanaf 1 april online meld je aan via het contactvenster rechts op deze website! of via deze link
Kan je de les niet live online bijwonen dan bekijk en beoefen je ze gewoon achteraf, alle aangemelde deelnemers krijgen een link naar de les op youtube.


Waar: In je eigen huiskamer of trainingsplek via je laptop of smartphone.

Prijs en inschrijven
See you on the mat Bro!
PS we discrimineren niet: vrouwen die zich absoluut geroepen voelen in deze les zijn natuurlijk ook welkom.