Doorgaan naar hoofdcontent

↓ 🇧🇪 🇬🇧 🇫🇷 🇨🇽 🇮🇳 ... ↓

Eén op één begeleiding

met Bart Vanderbruggen

Ga in een persoonlijk ontwikkelingsproces met Bart.


Start het proces om je leven helder te laten lopen, zonder obstakels... zoals het eigenlijk zou moeten zijn!

Begeleiding met: mind-body oefeningen,  Bodywork & drukpunt technieken, ademhalingstraining, neurobiologische kennis en adviesgesprek om jezelf terug wakker te maken.
Leer je automatisch te focussen op wat goed voor je is.Leer je hersenen en je lijf eindelijk kennen en gebruiken zoals de natuur dat al altijd bedoeld heeft. 

Je zet jezelf vrij van de blokkades en pijnen die nu je leven beheersen.
Presteer anders en beter.
   
Leer connecties maken met anderen die gezond zijn voor je. Trek lessen uit je ervaringen en maak van je omgeving een helende, prettige bubbel!

 
Sla die nieuwe weg in en ga verder dan je nu denkt te kunnen.Leer met natuurlijke focus surfen op je innerlijke golven en ontdek een innerlijke vrijheid die alle obstakels ontkracht. 

Die laatste 10 cm of die laatste beslissing kunnen het verschil maken. Of je nu een topsporter of bakzitter bent, de 'natuurlijke principes' zijn voor iedereen hetzelfde. Hoe het werkt: 

Je maakt eerst een afspraak voor een eerste strategie behandeling. 
Daarin bespreken we je vraag en gaan we kennismaken met het bodywork en de mogelijkheden van een proces. 
Deze eerste behandeling brengt meteen ontspanning, herkenning en duidelijkheid. Je hebt een helder zicht op het pad voor je. Daarna bespreken we vrijblijvend je procestraject.


- Een strategie behandeling op afspraak en duurt 1u30 min (€90,00) mail hier

- Een shiatsu bodywork sessie is op afspraak en duurt 1u00 (€90,00) mail hier

Security claim: 

- Medisch: Best ga je eerst langs bij je dokter of specialist voor medische klachten en fysieke of geestelijke aandoeningen. Mijn raadpleging is bijkomend en niet medisch van aard. Ik doe geen genezingen, manipulaties en verlichtingen,  die doe je vooral zelf.

- De oefeningen, begeleidingstechnieken en ademhalingsoefeningen die voorkomen in de begeleiding, zijn op het niveau van relaxatie. Ze verschaffen echter voldoende ervaring om kennis over je kritieke intelligentie van je lichaam op te doen.  

- Vertrouwelijkheid: Alle informatie uit de raadpleging en behandelingen zijn vertrouwelijk. Het kan voorvallen dat ik voorbeelden uit mijn praktijk aanhaal in lessen en behandelingen maar die zijn altijd anoniem en onherkenbaar.

Jouw veilig gevoel is het belangrijkste wat er is hier op de mat.

Dit is jouw heilige moment met jezelf en je lijf. Daar mag niets tussenkomen. Ik zorg ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn om thuis en veilig te voelen. We overlopen samen het begeleidingsplan zodat jij weet wat er gaat gebeuren en gerust kan zijn. 

Ik ben niet belangrijk op de mat, dat ben jij. Ik ben geen genezer of doe geen manipulaties, ik ben een neutrale sparringspartner en geluidsversterker van jouw lichaam. 

Je kan mij hier contacteren voor een afspraak: 
 

+0032 (0)499 77 33 30

Praktijkhuis: RODE 68, 3272 TESTELT (Scherpenheuvel-Zichem), BELGIUM
Populaire posts van deze blog

"Zet je oude idee van gezondheid en prestaties maar bij het klein gevaarlijk afval!"

Ja het noemt hier 'Yoga met Bart',  maar toch gaat het niet over  yoga  en ook niet over  Bart . Het gaat over  u  beste bezoeker en over uw prachtige voertuig dat we uw lichaam noemen. Weet U nog? Dat 'ding' dat je bij geboorte GRATIS kreeg, zonder huur of koopcontract! Die  'chemische fabriek met benen' die op goede dagen fantastische dingen doet en plots (als je het net nodig hebt) niks meer, platte batterij!  Dat 'lijf' dat je helemaal high maakt als je verliefd bent, maar ook zonder waarschuwing in twee seconden miserabel, ziek en low. Gedachten die je niet stil kan zetten, moeilijk in slaap komen, opgezette buik, vermoeide benen, krampen, duizelingen, snel vermoeid, allerlei ongeluk(jes),  je wil wel maar je kan niet ... moet ik nog even doorgaan? Op deze website leer je SAMENwerken met je lijf en je hersenen zodat je terug aan het stuur zit van je leven.  - Terug beschikking over je volle energie en potentie! - Je leven en je omgeving kunnen lei
  klik hier en ontmoet mij en mijn werk