Eén op één begeleiding

met Bart Vanderbruggen

Critical Performance training, behandeling en advies om je lijf je relaties en je leven helder te laten werken, zonder obstakels...

Begeleiding met: mind-body oefeningen,  critical drukpunt technieken, ademhalingstraining, neurobiologische kennis om jezelf terug wakker te maken.
Leer je automatisch te focussen op de juiste dingen.


Leer je hersenen en je lijf eindelijk kennen
en gebruiken zoals de natuur dat al altijd bedoeld heeft. 

Je zet jezelf vrij van de blokkades en pijnen die nu je leven beheersen.
Presteer anders en beter.


Leer connecties maken met anderen die gezond zijn voor je. Trek lessen uit je ervaringen en maak van je omgeving een helende, prettige bubbel!

 
Sla die nieuwe weg in en ga verder dan je nu denkt te kunnen.


Leer met natuurlijke focus surfen op je innerlijke golven en ontdek een innerlijke vrijheid die alle obstakels ontkracht. 

Die laatste 10 cm of die laatste beslissing kunnen het verschil maken. Of je nu een topsporter of bakzitter bent, de 'critical work principes' zijn voor iedereen hetzelfde. Hoe het werkt: 

Je maakt eerst een afspraak voor een intake raadpleging, daarin bespreken we je vraag en stellen zetten we het begin in van een werkpad. Daarmee kun je zelf al een heel eind aan de slag. We bepalen vervolgens het traject voor jou (minstens 5 sessies).

Intake behandeling op afspraak (€90,00) mail hier

Security claim: 

- Medisch: Best ga je eerst langs bij je dokter of specialist voor medische klachten en fysieke of geestelijke aandoeningen. Mijn raadpleging is bijkomend en niet medisch van aard. Ik doe geen genezingen, manipulaties en verlichtingen,  die doe je vooral zelf.

- De oefeningen, begeleidingstechnieken en ademhalingsoefeningen die voorkomen in de begeleiding, zijn op het niveau van relaxatie. Ze verschaffen echter voldoende ervaring om kennis over je kritieke intelligentie van je lichaam op te doen.  

- Vertrouwelijkheid: Alle informatie uit de raadpleging en behandelingen zijn vertrouwelijk. Het kan voorvallen dat ik voorbeelden uit mijn praktijk aanhaal in lessen en behandelingen maar die zijn altijd anoniem en onherkenbaar.

Jouw veilig gevoel is het belangrijkste wat er is hier op de mat.

Dit is jouw heilige moment met jezelf en je lijf. Daar mag niets tussenkomen. Ik zorg ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn om thuis en veilig te voelen. We overlopen samen het begeleidingsplan zodat jij weet wat er gaat gebeuren en gerust kan zijn. 

Ik ben niet belangrijk op de mat, dat ben jij. Ik ben geen genezer of doe geen manipulaties, ik ben een neutrale sparringspartner en geluidsversterker van jouw lichaam. 

Je kan mij hier contacteren voor een afspraak: 
 

+0032 (0)499 77 33 30

Praktijkhuis: RODE 68, 3272 TESTELT (Scherpenheuvel-Zichem), BELGIUM
Populaire posts van deze blog

"Zet je oude idee van gezondheid en prestaties maar bij het klein gevaarlijk afval!"