Individuele afspraak met Bart


Heb je nood aan een persoonlijke aanpak van je vraag of situatie, dan maak je een individuele afspraak in het Praktijkhuisje te Testelt. 
   
Je kan mij bereiken via het telnr:  0499773330 of met een bericht via het contactformulier hiernaast→


Coaching en Privé lessen:

 • Begeleiding met yoga, ademhaling en nieuwe inzichten over je gezondheid.
 • PaleoPedagogische begeleiding bij Opvoedingsproblematieken (ouder & Kind) lees meer hier! 


Massages en Behandelingen 

 • Drukpunt Massage - DrukpuntFluister methode
 • Deep tissue restoratieve of regeneratieve massage
 • Emotioneel lichaamswerk

Hieronder lees je meer info over de Manuele behandelingen:


Ontmoet jezelf op de behandelmat ... en word er beter van.

Net als in yogabeoefening observeer en reageer je op zorgvuldig gestuurde prikkels, maar dit keer komen ze niet van yogaoefeningen 'die je zelf doet'. De behandelaar voert 'diepe' intense technieken uit die jij liggend op de mat ontspannen ondergaat. (over losse kledij)
Je beoefent zo een passieve vorm van gevorderde yoga.   Heerlijk Na-gloeien:

Je lichaam, zenuwstelsel en weefsels wordt ‘in actie’ gezet door druk- en slagtechnieken, ademhaling en bewegingen. Je zenuwstelsel reageert op de ritmische aanrakingen en je hersenen gaan in een specifieke rust-meditatiemodus, net als in een intensieve yogales of meditatiebeoefening. Achteraf is er het heerlijke gevoel van ruimte in je hoofd en in je lijf. Samenwerken met de dokter om ‘Beter’ te genezen: 

Jezelf van op een afstand kunnen observeren terwijl jij ‘niets doet of niets vertelt’ is een bijzonder interessante ervaring. Dit werk stimuleert genezingsprocessen, brengt rust en een nieuwe kijk op klachten van fysieke en mentale aard. Dat maakt de taak van psychologen, dokters een stuk makkelijker en efficiënter. Veel klanten worden dan ook verwezen door arts of specialist. Enkel met jouw goedkeuring wordt er informatie gedeeld met je huisarts, kine of psycholoog.


Je slapende reus wordt wakker: 

Ieder heeft zijn eigen uitdagingen. Liggen die in sport en prestatie of in een handicap of hypersensitiviteit? Of heb je nergens last van, maar ben je nieuwsgierig? 

Deze behandelingen verplichten je  om je blinddoek af te nemen en je beperkingen van op een afstand te leren bekijken. Daardoor wordt je beleving anders. Verandert je beleving dan verandert ook je prestatie. Je ontdekt slapende vermogens en je leert ruimte maken voor ontwikkeling.


Ook voor kinderen (<12j met ouders).  

Hoe gaat dat, zo'n afspraak?


Een behandelsessie duurt 1u30. Je draagt losse yoga kledij. De behandeling gebeurt over de kledij.Je ligt op een grote warme tafelmat. Er is een kort intake gesprek. We overlopen samen het ritueel tot je je echt thuis en veilig voelt. Daarna laten we je lichaam spreken, vanaf dan is er geen verbaal of mentaal contact tot het behandelritueel over is.


In opperste concentratie wordt er haarscherp gewerkt met Drukpuntfluister technieken, elke keer is anders.Ik ben een middel en geen genezer.

Een behandelaar wordt een verlenging van jouw lichaam. Hij/zij is géén genezer. 
 • Het is een kunstenaar het maken van verbindingen. 
 • Het is een emotioneel-neutrale sparringspartner. 
 • Hij/zij zorgt voor een veilige en discrete omgeving. 
 • Hij/zij is slechts het middel waardoor jij met afstand jezelf kan bekijken en bewerken.
 • Hij/Zij heeft geen mening of oordeel over jouw situatie. In alle vrijheid kan je kijken en werken met jouw spanningen. Intens? Ja!

Is een behandeling pijnlijk en intensief? Soms pijnlijk, altijd intensief, ... maar je leert omgaan met spanningen en achteraf is het heerlijk om de nagloei van je lichaam te voelen.


Nabehandeling 

Op het einde van de sessie legggen we de informatie samen die bovenkwam in de behandeling.
Je krijgt een nuttig advies:  nieuwe aandachtspunten of persoonlijke oefeningen die je zelf thuis kan doen. Vanaf hier maak je een doorstart aan je leven en je gezondheid.

 

Altijd op afspraak: 

 • Prijs behandeling:  €90,00 
 • Prijs ‘instant’ voor kinderen: €60,00  (max.1u)De Praktijk bevindt zich aan Rode 68 te Testelt. 


Afspraken maak je telefonisch of via mail. 
04 99 77 33 30
yogametbart(at)gmail(punt)com