Wie is Bart
Bart Vanderbruggen komt uit Scherpenheuvel - Belgiƫ

Freediver, Adem coach, Yogaleraar, natuurfilosoof, inspirator en auteur van de meest inspirerende workshops.


Als inspirator, motivator en yogaleraar geeft Bart al vele jaren begeleiding rond burn-out, stress en gezondheid. Hij is de drijvende de kracht achter ‘Een Nieuwe gezondheidscultuur', 'BOSVOLK'  en startte samen met zijn vrouw Esther Verwoord het www.yogadiest.be platform om meer aandacht te geven aan gelukkig zijn in het dagdagelijkse leven en om je te leren hoe je zelf je gezondheid in de hand kan nemen!


Opleidingen:

  • Steiner pedagogie - menswetenschappen. Rss Lier 
  • Oosterse geneeswijzen en Shiatsu. IMI Kiental Suisse 
  • Yoga & therapie. Surya yogaschool, Seva yoga 
  • Hoger redder, Adventure Freediver, CMAS dive leader. Bloso-Nelos 
Voor wie?

Zakenmensen, sporters, gekroonde hoofden, ... maar vooral normale mensen zoals jij en je buren komen naar wekelijkse lessen en workshops. Het draait hier namelijk niet alleen om topprestaties en managers, maar wel om gelukkig en gezond kunnen genieten van het dagdagelijkse leven. En dat is een kunst.


Misschien ben jij, al bij al, wel gelukkig en gezond, maar is dat echt zo? En welke prijs moet je ervoor betalen? Hoe hard moet je ervoor vechten? Heb je dat in de hand? Via Yogametbart wil ik je de krachtige hulpmiddelen die al in je lijf zitten, laten ontdekken en aanscherpen. Je trekt, als een magneet, moeiteloos je gezondheid en je geluk aan.Zin om te weten hoe dat werkt? 

Bel even en kom eens langs of maak een afspraak voor een individuele behandeling/coaching in de Rode 68 Praktijk te Testelt. Er ook zijn talloze lessen en workshops waaraan je kan deelnemen kijk hier!

Geen verplichtingen, geen contracten alleen de 'moed' om naar jezelf te kijken en je gezondheid zelf in de hand te nemen.

Tot op de mat of in de les!


Ontspannen groeten


Bart