Doorgaan naar hoofdcontent

↓ 🇧🇪 🇬🇧 🇫🇷 🇨🇽 🇮🇳 ... ↓

Over BART

Bart Vanderbruggen is een Bodywork expert, ademhalingscoach, freediver, vader van 2 plus 3 kids en lover van chocolade met zout...

Op zijn mat leren mensen de mechanismen van hun handelen en denken 'her' kennen en aansturen. 

Dat gebeurt doormiddel van gepersonaliseerde Bodywork behandelingen, ademhalingsoefeningen en coaching.

Als een privé consulent raakt hij mensen aan in hun meest kritieke momenten van hun leven. Vaak in levensbedreigende situaties omwille van ziekte, relaties, of stress.


Bart komt uit Scherpenheuvel - België. Van kindsbeen af is hij getraind in breath work, yogische principes en bodywork technieken zoals shiatsu en massage.
 
De topsport van Bart bestaat uit zoveel mogelijk mensen met hun handen aan het brein-stuur te krijgen van hun eigen leven en emoties.Hij werkte jarenlang als stress en crisis coach achter gesloten deuren voor 'Big Capital Players' zoals Coca Cola, Siemens, Huntsman, BP, European council, Exxon, Visa, Ikea, Proximus, e.a. Maar ook voor atleten, jongeren in crisis situaties en mensen met beperkingen.

Nu bundelt hij al zijn kennis over bodywork en bewuste neuro plastische training samen in op maat gemaakte individuele behandelingen, ontwikkelingstrajecten en groepsevenementen.

- individuele bodywork sessies
- Inner Freedom Retreats
- Personal Proces trajecten 
- groeps lessen en evenementen


Samen met zijn vrouw, trauma deskundige Esther Verwoord ontwikkelde hij Helder.club . 
Dat is een leerplatform waar een wekelijks lespakket terug te vinden is dat je live online kan volgen. 

De meeste inspiratie voor zijn lessen komt uit zijn begeleidingspraktijk en zijn tuin (#dehergroeners), maar ook uit het werk van briljante toponderzoekers uit universiteiten en leermeester van over de hele wereld. 

Naast yoga, freediving en fikfakken met zijn vrouw en kinderen, amuseert hij zich met hergroenen in de tuin en genieten van de zee.Je kan een afspraak maken met Bart voor een intake begeleiding of training: lees er hier meer over

Praktijk:      RODE 68, 3272 TESTELT
                     BELGIUM

Contact:       +32(0)499 77 33 30
                     MAIL HERE

Gebruik eindelijk je hersenen zoals de natuur dat bedoelde!

  • Maak kennis met de inlogcodes van de chemische apotheek die je pijn, doorzetting, energie, rust en emoties aanstuurt.
  • Herteken de hersenbedrading in je brein om jezelf niet meer in de weg te zitten. 
  • Maak een einde aan het zoeken naar verklaringen waarom je weer een slechte dag had.
Populaire posts van deze blog

"Zet je oude idee van gezondheid en prestaties maar bij het klein gevaarlijk afval!"

Ja het noemt hier 'Yoga met Bart',  maar toch gaat het niet over  yoga  en ook niet over  Bart . Het gaat over  u  beste bezoeker en over uw prachtige voertuig dat we uw lichaam noemen. Weet U nog? Dat 'ding' dat je bij geboorte GRATIS kreeg, zonder huur of koopcontract! Die  'chemische fabriek met benen' die op goede dagen fantastische dingen doet en plots (als je het net nodig hebt) niks meer, platte batterij!  Dat 'lijf' dat je helemaal high maakt als je verliefd bent, maar ook zonder waarschuwing in twee seconden miserabel, ziek en low. Gedachten die je niet stil kan zetten, moeilijk in slaap komen, opgezette buik, vermoeide benen, krampen, duizelingen, snel vermoeid, allerlei ongeluk(jes),  je wil wel maar je kan niet ... moet ik nog even doorgaan? Op deze website leer je SAMENwerken met je lijf en je hersenen zodat je terug aan het stuur zit van je leven.  - Terug beschikking over je volle energie en potentie! - Je leven en je omgeving kunnen lei
  klik hier en ontmoet mij en mijn werk