WIE is BART


Bart Vanderbruggen komt uit Scherpenheuvel - België

Hij is een Yogic Teacher, Freediver, breath coach, Shiatsu Master. Sinds 1992 geeft hij behandelingen, lezingen en yogalessen.

Daarnaast is hij Praktijkbegeleider bij opvoedingsproblematieken in zware conflictsituaties met Paleopedagogie.


"Je bent veilig,  voelt je in vertrouwde handen. Dat is belangrijk want je ligt hier op een oefenmat, een sparringsplaats, een ervaringsplek. Geen therapieruimte of genezershut

Om je dat te kunnen bieden heb ik jaren geoefend. Meer dan 10 000 uur op de mat, met duizenden verschillende lichamen.
Dat voel je meteen.


De technieken in mijn praktijk komen voort uit oude tradities. Door ze telkens weer met verfijning uit te voeren zijn ze aangescherpt tot chirurgische tools. Bedoelt om jou te laten zien tot wat je lichaam allemaal in staat is." Samen met zijn vrouw Esther Verwoord ontwikkelde hij het www.yogadiest.be platform ,  'dehergroeners' en Yogitables, om meer aandacht te geven aan een blijere jij en om je te leren hoe je zelf je gezondheid in de hand kan nemen!

Samen met collega Gerrit Maris ontwikkeld hij praktische toepassingen en cursussen over Paleo Parenting of Paleo Pedagogie.Opleidingen:
  • Steiner pedagogie - menswetenschappen. Rss Lier 
  • Oosterse geneeswijzen en Shiatsu. IMI Kiental Suisse 
  • Yoga & therapie. Surya yogaschool, Seva yoga, Yengar Yoga Evolution South Africa 
  • Hoger redder, Adventure Freediver, CMAS dive leader. Bloso-Nelos Zin om te weten wat jou echte capaciteiten zijn en welke vermogens bij jouw vanbinnen nog diep in slaap liggen? 


Bel en kom eens langs of maak een afspraak voor een individuele afspraak, behandeling, een coaching of een les, in de Praktijk te Testelt. Er ook zijn talloze lessen en workshops waaraan je kan deelnemen kijk hier!

Geen verplichtingen, geen contracten alleen de 'moed' om naar je zelf te kijken en je gezondheid zelf in de hand te nemen.


Tot op de mat of in de les!


Ontspannen groeten


Bart
Populaire posts van deze blog

"Zet je oude idee van gezondheid en verzorging maar bij het klein gevaarlijk afval!"