Permagezond!


Voortdurende verbetering en versterking van je gezondheid!

GEEN poeders, receptenboeken of trainingsschema's. Straffer nog: Als je verder leest dan bespaar je ook nog een hele hoop tijd en energie! en met blijvende resultaten...maar er is een


waarschuwing! 
Lees NIET verder tenzij je bij de volgende omschrijvingen hoort!

  • Je bent ondertussen overtuigd dat je lichaam aan het roer moet staan van een goede gezondheid en niet je verstand!
  • Je hebt al van alles geprobeerd en niks was een definitieve oplossing voor jouw klacht of situatie!
  • Je bent de medicijnen en pilletjes stilaan beu.
  • Je bent bereid om jezelf te nemen zoals je bent om mee te beginnen.
  • Je bent bereidt om de volgende vraag te onderzoeken: "ik weet het allemaal...maar waarom doe ik het niet?"Welkom bij je nieuwe eigen gezondheidscultuur


Het is verliefd denk ik. 


Je lichaam is verliefd op je. Want wat er ook gebeurt, wat jij er ook mee doet, het probeert er altijd voor te zorgen dat jij er het beste van kan maken! (Daar kunnen veel koppels nog iets van leren.) 


Snijd je in je vinger, het groeit vanzelf terug dicht. Eet je teveel, verteert het toch nog zo goed mogelijk. Beleef je iets heftigs, laat het je toch de ruimte om verder te functioneren... Het probeert altijd vriendelijk te zijn en te groeien, Het heeft de ongelofelijke drang om dat zo lang mogelijk te doen. EN jij hoeft daar niets voor doen. Het gaat dus vanzelf.Het Gaat Vanzelf. 

Vanzelf op je gezonde gewicht komen, gelukkiger worden, fitter worden, beter slapen, minder stressklachten hebben, genezen ... Je lijf en je hersenen doen dat allemaal zelf. Straffer nog, ze hebben jouw idee daarover niet nodig! Kan niet?  lees even verder


Alles start met jou idee over gezondheid, ik wil dat je eens nadenkt over het woord gezond. Weet je eigenlijk wel wat gezond is voor jou?

Wat gezond is voor jou weet ik ook niet, want dat is voor iedereen anders, maar ik kan je wel leren hoe je dat voor jezelf kan ontdekken! 

Laat ons beginnen met de algemene definitie van Permagezondheid.

' Gezondheid bestaat ZONDER UITZONDERING uit 
vlotte, spontane verbindingen en samenwerkingen 

tussen alle activiteiten van je lichaam, je geest en   je omgeving '


Of simpel gebracht, gezondheid is een netwerk vol vertakkingen waar alles met alles te maken heeft.
Je activiteiten, je omgeving, je relaties, je voeding... je hebt het begrepen, het hangt allemaal aan elkaar.


EN dus JA, die extra moeilijke kilo's of je slechte nachten of die allergie of die vermoeidheid, of die ziekte, of..., hangen even hard vast aan je drukke leven, als aan je hormonale stelsel, als aan je eetpatroon, als aan je emotionele reacties, als aan...

Het heeft dus geen zin om te gaan superfooden, te gaan sporten en Yogaƫn en al de rest bij het oude te laten. Dat noemen we 'monogezond' en je put je lichaam uit. Voor je het weet sta je terug bij af met meer kilo's, pijn of zieker dan ooit en/of niet gelukkiger. (de betere huisarts zal dat bevestigen)
HOE DAN WEL? Relatietherapie voor jou en je lichaam.


" Het stilaan HER-inrichten van je activiteiten, je omgeving en je voeding volgens de echte behoeftes van jouw lichaam."


Erachter komen wat de echte behoeftes van je lichaam zijn, en ernaar leren luisteren met goesting! Dat is precies wat je hier op deze site en in onze Permagezondheidspraktijk kan komen doen.

Hier hebben we uitstekende hulpmiddelen voor.
Of schrijf je in voor afspraak in de permagezondheids praktijk (Vraag om meer info via het invulformulier links op deze site.